Arc34 - Sokoldalú GoPro rögzítő

Sokoldalú GoPro rögzítés

Arc 34 folyamatos Üvegszál erősített alapanyagból készíti el a GoPro rögzítőit. Az alacsony gyártási darabszám és az igény a nagy szilárdságú alkatrészek iránt teszi a Markforged nyomtatási technológiát tökéletes választássá.

At Arc34 kifejlesztette a PDQ felfogatást, mágneses GoPro felfogatót ami bármilyen környezetben és időjárási viszonok között is tökéletesen teljesít. Az eszközeiknek erősnek és elég biztonságosnak kell lenniük, hogy megvédjék a kamerát akár nagysebességű sí lesiklás vagy vízalatti körülmények között is. Korábbi változatok gyártása során lemezt, ABS-t és PLA-t használtak a ház és a csuklópánt kialakításához de egyik sem bizonyult megfelelőnek. Markforged féle Onyx alapanyag folyamatos Üvegszál erősítéssel bizonyult az egyetlen alapanyagnak ami sikerrel vizsgázott a való életben anélkül, hogy többlet költséget vagy gyártási korlátozást jelentett volna. Mark Hess társalapító beszámolója alapján "a tökéletes megoldás volt a termék piacra vezetéséhez. Nincs hozzá hasonló ár és minőség viszonlatban" és elérhető volt a "nulla visszaküldött termék, meghibásodás miatt".

Az Arc34 minden alkalommal a Markforged 3D nyomtatási technikához fordul bármelyik fázis során, legyen szó prototípus vagy késztermék gyártásról. A hét minden napján, éjjel-nappal nyomtathatnak különféle alkatrészeket emberi felügyelet nélkül. Amikor nem PDQ házakat gyártanak, egyedi protoípusok készülnek a Markforged nyomtatókon. Ezek az alkatrészek lehetővé teszik az Arc34 számára, hogy ne csak méretet, formát vagy design-t tesztelhessenek hanem akár alapvető működést, funkcionalitást is.

Egyenletes Minőség: Gyártók számíthatnak a Markforged 3D nyomtatási technológiájára amely állandó minőséget, felületet és méretpontosságot garantál.

Tartósság: Az Oyx alapanyag elég robosztus ahhoz, hogy mevédje a testre erősített kamerát hótól, esőtől, hőtől valamint extrém gyorsulástól az élet bármely területén.