ProCobots - Egyedi robot fejek

Egyedi robot fejek

A ProCobots egyszerűsíti ügyfelei gyártási folyamatait a hatékonyság növelésével.

A ProCobots felismerte a szükségességét egy jól megtervezett megoldásnak, amivel integrálható a robotika a mindennapi gyártási folyamatokba. A hagyományos robot cella egy specifikus feladat ellátására készülnek, vagyis a gyáraknak hónapokba tellik mire drága, egy műveletre specializált cellákból gyártó sort hoznak létre. ProCobots szabványosított cellákat készít melyek EasyRobotics Pro Adagolót és Universal-Robots UR10 kobotokat tartalmaznak. Ezeket aztán különféle funkciók ellátására adaptálhatják azáltal, hogy egyszerűen kicserélik rajtuk a 3D nyomtatott megfogó fejeket és újra programozzák őket egy egyszerű grafikus felületen keresztül, percek alatt.

Az összeszerelő műhelyekben lehetetlen megjósolni előre, hogy milyen mefogókra lesz szükségük a következő felhasználáskor, milyen egyedi terméket igényelnek majd. A 3D nyomtatás lehetővé teszi számukra, az egyedi munkadarab megfogók gyors gyártását anélkül, hogy forgácsoló gépi időre szükség lenne. Markforged Onyx alapanyaga az egyetlen 3D nyomtatáshoz használható alapanyag elegendően magas erő-súly aránnyal és megfelelően szűk tűrésekkel, a folyamatos szálerősítés csak hab a tortán. Brian Knopp CEO imádja ahogy egyesülnek a költség hatékonyság, funkcionális minőség és a testreszabhatóság nyújtotta lehetőségek.

Költséghatékony egyedi gyártás: Gyártó üzemek anélkül állíthatnak elő késztermékeket a 3D nyomtatással, hogy különböző célgépeket kellene vásárolniuk.

Pontos Pick-and-Place: Folyamatos szénszál erősítés elég erősséget kölcsönöz az egyedi termék megfogóknak, hogy tovább javíthassák a Pick-and-Place műveletek hatékonyságát.

Alapanyagok a való világ számára: Onyx kompozit alapanyagok a 6061-T6 alumíniummal vetekedő keménységet kínálnak, annak súlyának a feléből, túlteljesítve ezzel olyan tipikus 3D nyomtatási alapanyagokat mint az ABS vagy PLA.