JJ Churchil - Precíz minőségi ellenőrzés

Precíz minőségi ellenőrzés

JJC akár egy héten belül képes megtervezni és letesztelni az ülékeit, alacsonyabb alapanyag felhasználással az elvárt minőség és precizitás mellett.

Annak érdekében, hogy a repülőgépek valóban repülhessenek, JJ Churchill (JJC) gondosan megvizsgálja a sugárhajtómű turbina összes lapátját. A koordináta-mérőgép (CMM) alkatrész megfogóiknak szigorú toleranciát kell képviselniük és minimálisan deformálódhatnak csak a magas pontosság biztosítása érdekében. A Markforged folyamatos szénszálerősítésű Onyx alapanyaga az egyetlen anyag, amely megfizethető áron teljesítette szilárdsági és merevségi követelményeiket. Ezek a nyomtatott alkatrészek meghaladták a JJC elvárásait az üzletben az alkatrész élettartam tekintetében. Karan Singh gyártásért felelős mérnök szerint: „miután megismertük a Markforged technológiáját és a vele nyomtatott alkatrészek tulajdonságait, semmilyen más technológiát nem használtunk”.

A CMM alkatrész rögzítők hagyományos eljárással történő gyártása magába foglal több nagyoló és símító, finom megmunkálást amelyek hosszú gyártási időt és gép állási időt eredményeznek. A JJC mérnökei folyamatosan keresik az innovatív megoldásokat a hasonló szűk keresztmetszetek kijavítására. Markforged nyomtatóval jelentős előrelépést sikerült elérniük a gyártási folyamatokban és az alapanyag felhasználásban egyaránt.